Unieke locatie voor uw vergadering of event

Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard is uitermate geschikt voor inspirerende vergaderingen, zakelijke conferenties en andere evenementen tot 250 personen. Het hotel is direct gelegen aan de A2 en is goed bereikbaar met de auto. Het Centraal Station Sittard is gelegen op 10 minuten rijden van het hotel. U kunt bij het hotel gratis parkeren.

Indien u een conferentie heeft bij conferentiecentra Fortunato Sittard of Mecc Maastricht, is Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard de ideale uitvalsbasis voor een heerlijk diner en een goede nachtrust.

Bekijk hieronder alle informatie over onze vergaderarrangementen en -zalen op gepaste afstand.

Zaalcapaciteit en arrangementen

Lees hier ons protocol “Zakelijk bijeenkomen”

"Werkt" thuiswerken voor u niet?

Is werken “buiten de deur” voor u tijdelijk niet mogelijk en bent u op zoek naar een rustige en veilige werkplek? Onze deuren staan voor u open! In de ontspannen sfeer van onze hotelkamers maakt u het beste van de situatie. De perfecte oplossing om u even af te sluiten van alle hectiek en tot een productieve dag te komen.

Gebruik hotelkamer | Onbeperkt koffie, thee en mineraalwater | Vers fruit | Wi-Fi en telefoon

Een kantoor in de rustgevende omgeving van het Limbrichtse bos? Dit is uw kans! Reserveer via info@amrathhotelthermenborn.nl of 046 485 1666.

Aanbod is uitsluitend voor 1 persoon | 09.00 – 13.00 uur € 32,50 | 09.00 – 17.00 uur € 42,50

Bekijk brochure

Multifunctionele vergaderzalen

Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard is uitermate geschikt voor inspirerende vergaderingen, zakelijke conferenties en andere evenementen. Wij beschikken over 3 multifunctionele, vernieuwde vergaderruimtes die ruimte bieden voor bijeenkomsten tot 250 personen. 

Het hotel is direct gelegen aan de A2 en goed bereikbaar met de auto. Het Centraal Station Sittard is gelegen op 10 minuten rijden van het hotel. U kunt bij het hotel gratis parkeren.

Bekijk onze vergaderzalen