Unieke locatie voor uw vergadering of event

Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard is uitermate geschikt voor inspirerende vergaderingen, zakelijke conferenties en andere evenementen tot 220 personen. Het hotel is direct gelegen aan de A2 en is goed bereikbaar met de auto. Het Centraal Station Sittard is gelegen op 10 minuten rijden van het hotel. U kunt bij het hotel gratis parkeren.

Indien u een conferentie heeft bij conferentiecentra Fortunato Sittard of Mecc Maastricht, is Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard de ideale uitvalsbasis voor een heerlijk diner en een goede nachtrust.

Bekijk hieronder alle informatie over onze vergaderarrangementen en -zalen.

Zaalcapaciteit en arrangementen

 

Multifunctionele vergaderzalen

Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard is uitermate geschikt voor inspirerende vergaderingen, zakelijke conferenties en andere evenementen. Wij beschikken over 3 multifunctionele vergaderruimtes die ruimte bieden voor bijeenkomsten tot 220 personen. 

Het hotel is direct gelegen aan de A2 en goed bereikbaar met de auto. Het Centraal Station Sittard is gelegen op 10 minuten rijden van het hotel. U kunt bij het hotel gratis parkeren.

 

"Werkt" thuiswerken voor u niet?

Is werken “buiten de deur” voor u tijdelijk niet mogelijk en bent u op zoek naar een rustige en veilige werkplek? Onze deuren staan voor u open! In de ontspannen sfeer van onze hotelkamers maakt u het beste van de situatie. De perfecte oplossing om u even af te sluiten van alle hectiek en tot een productieve dag te komen.

Gebruik hotelkamer | Onbeperkt koffie, thee en mineraalwater | Vers fruit | Wi-Fi en telefoon

Een kantoor in de rustgevende omgeving van het Limbrichtse bos? Dan is dit voor u de unieke kans de je niet kan laten schieten! Je kunt deze werkplek in onze bosrijke omgeving reserveren via info@amrathhotelthermenborn.nl of 046 485 1666.

Dit aanbod is uitsluitend voor 1 persoon.

Van 09.00 tot 13.00 uur betaal je € 32,50

Van 09.00 tot 17.00 uur betaal je € 42,50

Bekijk brochure