Thermen

Geniet van de sauna's, baden of een beauty behandeling.

Reserveer uw bezoek gemakkelijk hieronder. Het dragen van badkleding is in de Thermen niet toegestaan.

Zie tijden

Maak een reservering

Sauna

De sauna's van Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard geven u de mogelijkheden om heerlijk te ontspannen. Uw reserves worden aangevuld en na een bezoek aan een sauna wandelt u als herboren het dagelijks leven in. Probeer de Finse Löyly sauna met natuurstenen en ervaar de zuiverende werking van de zoutkristalsauna. Prikkel uw lichaam en geest in de bio kruidensauna met lichttherapie en beleef het positieve effect van de infrarood sauna

Lees hier meer over onze sauna's

Baden

Ontdek de diverse baden van Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard! In ons wellnesscomplex vindt u ontspannende baden. Trek rustig baantjes in het verwarmde zwembad of laat uw spieren ontspannen in de whirlpool. Maak na uw saunabezoek gebruik van het koude dompelbad. Het kruiden- en stoombad bezorgen u een bijzondere ervaring. 

Lees hier meer over de baden

Restaurant

Even behoefte aan een break van de diverse sauna's en ontspannende baden? Kom naar ons wellness restaurant! Hier kunt u genieten van huisgemaakte soepen, rijkbelegde broodjes of frisse maaltijdsalades. In de lounge stoelen en banken kunt u heerlijk even bijkomen of uw wellnessdag goed afsluiten. 

Lunchkaart  Dinerkaart Tijden

Shop in Thermen

Wilt u het wellnessgevoel in huis halen of dit iemand cadeau geven? Aan onze receptie kunt u diverse (cadeau)pakketten en producten kopen.

Thalgo is dankzij de ervaring in het winnen van natuurlijke en doeltreffende werkstoffen uit de zee, dé specialist op het gebied van marine cosmetica. Thalgo biedt een passende verzorging voor ieder huidtype en huid- en lichaamsconditie.

OPI is de marktleider in professionele nagelverzorging. Het aanbod van OPI biedt voor ieder wat wils! De modieuze kleuren staan bekend om hun buitengewone samenstelling en iconische namen. 

Dalan d'Olive is uitgegroeid tot één van de grootste producenten ter wereld door het produceren van olijfolie zeep. Alle producten bevatten 100% olijfolie.

MILU Cosmetics is een nieuw, verrassend Nederlands merk met een collectie van 'instant beauty boosters', ontwikkeld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. 

Zwangerschap & Yoga

Hatha Yoga
Wilt u compleet in balans komen? Yoga instructrice April laat u zien hoe!
Wij bieden diverse yogalessen aan, waar u even kunt ontspannen aan de drukte van het dagelijks leven. Volg de yoga lessen, waarbij de lichamelijke gezondheid bevordert en het welbevinden verbetert.

Zwangerschapsbehandelingen & yoga
Bent u in verwachting? Volg dan de speciale zwangerschapsyoga of geniet van onze rustgevende en voedende zwangerschapsbehandelingen in onze Thermen! Lichaam en geest leren zich te ontspannen.

Lees meer 

Overige faciliteiten

Naast alle reeds genoemde faciliteiten kunt u ook gebruik maken van:

  • Auditorium, een gekoelde rustruimte met muziek
  • Ligstoelen Bioscoop, met documentaires
  • Rustruimte en tuin
  • Caldarium, een ruimte met verwarmde banken met een klimaat van 50°C

Iedere dag bieden wij een belevingsprogramma.