Summer wellness special

Deze zomer kom je geheel tot rust in Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard. Relax in één van de sauna’s of ga heerlijk zonnebaden op het buitenterras. Hotelgasten kunnen in de maanden juli en augustus kosteloos gebruik maken van het Thermencomplex.

Boek uw verblijf met gratis wellness

Sauna

Sauna

De sauna's van Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard geven u de mogelijkheden om heerlijk te ontspannen. Uw reserves worden aangevuld en na een bezoek aan een sauna wandelt u als herboren het dagelijks leven in. Probeer de Finse Löyly sauna met natuurstenen en ervaar de zuiverende werking van de zoutkristelsauna. Prikkel uw lichaam en geest in de bio kruidensauna met lichttherapie en beleef het positieve effect van de infrarood sauna

Lees hier meer over onze sauna's

Baden

Baden

Ontdek de diverse baden van Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard! In ons wellnesscomplex vindt u ontspannende baden. Trek rustig baantjes in het verwarmde zwembad of laat uw spieren ontspannen in de whirlpool. Maak na uw saunabezoek gebruik van het koude dompelbad. Het kruiden- en stoombad bezorgen u een bijzondere ervaring. 

Lees hier meer over de baden

Overige faciliteiten

Overige faciliteiten

Naast alle reeds genoemde faciliteiten kunt u ook gebruik maken van:

  • Auditorium, een afgesloten rustruimte
  • Ligstoelen Bioscoop, met films van Film1
  • Rustruimte, scrubruimte, zonnebanken en tuin
  • Caldarium, een ruimte met verwarmde banken met een klimaat van 50°C

Opgietingen
Iedere dag worden er 4 verschillende opgietingen verzorgd door onze enthousiaste opgietmeesters om 14:00, 16:00, 18:30 en 20:30 uur. Tijden onder voorbehoud.

Maak uw wellness dag compleet

Maak uw wellness dag compleet

Verwen uzelf deze zomer met één van de vele massages op de wellness afdeling van Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard. Gun uw lichaam en geest het moment van rust en ontspanning. Kies bijvoorbeeld voor de Cocktail Massage. Terwijl u wordt gemasseerd, droomt u weg naar de tropen. Een Klassieke Massage kenmerkt zich door langzame, zachte strelingen waardoor u heerlijk ontspant. Heeft u last van stress? Geniet dan van de Oosterse Hoofd-Nek-Schouder Massage. Die vastzittende spieren worden voor u helemaal losgemasseerd. 

Reserveer direct uw massage

Lunchen, borrelen & dineren

Lunchen, borrelen & dineren

Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u genieten van uw bezoek aan Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard. Onze menukaart heeft voor ieder wat wils. Krachtige smoothies (bomvol vitaminen), diverse broodjes en verse maaltijdsalades. Ook kunt u lekker borrelen in ons restaurant, proef de heerlijke wijnen, Limburgse bieren en diverse hapjes. 

De keuken van het wellnessrestaurant is dagelijks geopend van 12:00 uur tot 21:00 uur. Na 21:00 uur kunt u nog tot 23:00 uur genieten van diverse snacks en desserts.

Kleine kaart Diner kaart