Unieke locatie voor uw vergadering of event

Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard is uitermate geschikt voor inspirerende vergaderingen, zakelijke conferenties en andere evenementen tot 250 personen. Het hotel is direct gelegen aan de A2 en is goed bereikbaar met de auto. Het Centraal Station Sittard is gelegen op 10 minuten rijden van het hotel. U kunt bij het hotel gratis parkeren.

Indien u een conferentie heeft bij conferentiecentra Fortunato Sittard of Mecc Maastricht, is Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard de ideale uitvalsbasis voor een heerlijk diner en een goede nachtrust.

Multifunctionele vergaderzalen

Multifunctionele vergaderzalen

Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard biedt diverse mogelijkheden voor uw vergadering, bijeenkomst of evenement. Onze 3 multifunctionele vergaderzalen zijn voorzien van alle zakelijke gemakken:  

  • Gratis Wi-Fi
  • Zalen met veel daglicht en airconditioning
  • Gratis ruime parkeergelegenheid

Bekijk hier onze zalen

Voordelig vergaderen

Voordelig vergaderen

Om uw evenement, bijeenkomst of vergadering van alle gemakken te voorzien, kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van een vergaderarrangement. Kies voor een arrangement met een heerlijke lunch, zakelijk diner of overnachting. 

Sluit één van de arrangementen niet aan bij uw wensen? Neem dan gerust contact met ons op want wij stellen graag een arrangement op maat voor u samen. 

Bekijk hier alle vergaderarrangementen Vraag direct een offerte aan