Gesloten tot 6 april

Helaas zijn wij genoodzaakt onze deuren van de Thermen te sluiten naar aanleiding van de persconferentie van de Nederlandse overheid betreft het Coronavirus.Wij hopen u spoedig weer te mogen begroeten en wij danken u voor uw begrip.

Ervaar de ultieme wellnessbeleving in Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard. U kunt genieten van al onze spa faciliteiten zoals diverse sauna's en ontspannende baden. Laat u verwennen met een heerlijke massage of geniet van een lichaams- of gezichtsbehandeling.

Bekijk brochure

Op Badkledingmagdag kunt u in badkleding genieten van alle wellness faciliteiten! Bekijk hier de agenda.

Geniet tijdens Damesdag met uw vriendin, moeder of tante van een heerlijk dagje wellness! Bekijk hier de agenda.

Sauna

Sauna

De sauna's van Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard geven u de mogelijkheden om heerlijk te ontspannen. Uw reserves worden aangevuld en na een bezoek aan een sauna wandelt u als herboren het dagelijks leven in. Probeer de Finse Löyly sauna met natuurstenen en ervaar de zuiverende werking van de zoutkristelsauna. Prikkel uw lichaam en geest in de bio kruidensauna met lichttherapie en beleef het positieve effect van de infrarood sauna

Lees hier meer over onze sauna's

Baden

Baden

Ontdek de diverse baden van Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard! In ons wellnesscomplex vindt u ontspannende baden. Trek rustig baantjes in het verwarmde zwembad of laat uw spieren ontspannen in de whirlpool. Maak na uw saunabezoek gebruik van het koude dompelbad. Het kruiden- en stoombad bezorgen u een bijzondere ervaring. 

Lees hier meer over de baden

Restaurant

Restaurant

Even behoefte aan een break van de diverse sauna's en ontspannende baden? Kom naar ons wellness restaurant! Hier kunt u genieten van huisgemaakte soepen, rijkbelegde broodjes of frisse maaltijdsalades. In de lounge stoelen en banken kunt u heerlijk even bijkomen of uw wellnessdag goed afsluiten. 

De keuken van het wellness restaurant is dagelijks geopend van 12:00 uur tot 21:00 uur.
Na 21.00 uur kunt u nog tot 22:30 uur genieten van diverse snacks en desserts. 

Dinerkaart Kleine kaart

Shop in Thermen

Shop in Thermen

Aan de receptie van de Thermen kunt u diverse producten kopen, zoals giftboxen van Thalgo en O.P.I. Sindskort verkopen wij ook MILU Cosmetics, een nieuw, verrassend Nederlands merk met een collectie van 'instant beauty boosters', ontwikkeld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. 

Zwangerschap & Yoga

Zwangerschap & Yoga

Hatha Yoga
Wilt u compleet in balans komen? Yoga instructrice April laat u zien hoe!
Wij bieden diverse yogalessen aan, waar u even kunt ontspannen aan de drukte van het dagelijks leven. Volg de yoga lessen, waarbij de lichamelijke gezondheid bevordert en het welbevinden verbetert.

Zwangerschapsbehandelingen & yoga
Bent u in verwachting? Volg dan de speciale zwangerschapsyoga of geniet van onze rustgevende en voedende zwangerschapsbehandelingen in onze Thermen! Lichaam en geest leren zich te ontspannen.

Lees meer 

Overige faciliteiten

Overige faciliteiten

Naast alle reeds genoemde faciliteiten kunt u ook gebruik maken van:

  • Auditorium, een afgesloten rustruimte
  • Ligstoelen Bioscoop, met films van Film1
  • Rustruimte, scrubruimte, zonnebanken en tuin
  • Caldarium, een ruimte met verwarmde banken met een klimaat van 50°C

Opgietingen
Iedere dag worden er 4 verschillende opgietingen verzorgd door onze enthousiaste opgietmeesters om 14:00, 16:00, 18:30 en 20:30 uur. Tijden onder voorbehoud.

Verjaardagsactie

Verjaardagsactie

Geniet rondom uw verjaardag van een gratis dagentree!
Op vertoon van uw legitimatiebewijs, kunt u vanaf de dag dat u jarig bent tot 7 dagen na deze datum genieten van de wellnessfaciliteiten van Amrâth Hotel & Thermen Born - Sittard. 

Voorwaarden:

  • Op basis van een dagentree voor de jarige
  • Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs
  • Geldig voor de jarige, dagentree voor overige personen is voor eigen rekening
  • Extra kosten voor bijvoorbeeld het restaurant of behandelingen komen voor eigen rekening