Praktische informatie

Openingstijden

Onze Thermen is dagelijks geopend van 11:00 uur tot 23:00 uur. Wij staan 364 dagen per jaar klaar om u te ontvangen.

Restaurant
Het restaurant is geopend van 11:00 uur tot 23:00 uur.
De keuken is geopend van 12:00 uur tot 21:00 uur.

Beauty
Onze beauty & massage afdeling is geopend van 12:00 uur tot 21:00 uur.

Wellnessdag
Uw dagentree, behandeling of massage kunt u online reserveren of via 046 485 1666.

Reserveren dagentree   Reserveren behandeling

Tarieven

Bij Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard hebben wij diverse abonnementen en dagkaarten voor u beschikbaar. Bekijk hier de tarievenlijst » 

Inpaklijst

Wat moet u nu meenemen voor een wellness dagje? Dat is soms best lastig te bepalen. Daarom hebben wij een inpaklijst voor u samengesteld. Bekijk hier de inpaklijst »

Huishoudelijk reglement

Om uw bezoek en dat van uw medegasten aan Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard zo prettig mogelijk te laten verlopen, verzoeken wij u vriendelijk een aantal huisregels in acht te nemen, op het gebied van hygiëne, veiligheid, rust & stilte en gedragsregels. Neem deze voor uw bezoek even door. Bekijk hier het huishoudelijk reglement » 

Badkleding
Het dragen van badkleding is niet toegestaan, behalve tijdens badkleding mag dagen. Bekijk hiervoor onze agenda! Andere kledingvormen zijn niet toegestaan. 

Eten & drinken
Zelf meegebrachte consumpties, zoals etenswaren en andere dranken dan water zijn niet toegestaan. U bent van harte welkom in ons restaurant voor een heerlijke lunch, borrel of diner. 

Cadeaubonnen

Een giftcard van Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard is een bijzonder mooi geschenk, waar u een zelfgekozen bedrag tussen de € 5,- en € 150,- op kunt laten zetten. Het bedrag kunt u in één keer of meerdere keren besteden. Bestel hier uw cadeaubon »

 

 

Locatie & route

Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard
Langereweg 21
6121 SB Born
Nederland

Bereikbaarheid
Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard is goed te bereiken met auto of openbaar vervoer. Er is een gratis parkeerplaats direct naast het hotel gelegen. Het is helaas niet mogelijk om voorafgaand aan uw verblijf een parkeerplaats te reserveren.

Opgietingen

Iedere dag worden er verschillende opgietingen verzorgd door onze enthousiaste opgietmeesters. Per dag worden er drie opgietingen verzorgd, om 14:30, 17:00 en 19:30 uur. Tijden onder voorbehoud. 

Klankschalensessie

Sinds kort verzorgen wij ook eenmaal per week klankschalensessies. Elke vrijdag om 15:30 uur en om 18:30 uur.