• Beste prijsgarantie
 • Geen boekingskosten
 • Geen creditcard nodig
 • Heerlijk ontspannen

  bij Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard
 • Genieten van diverse baden

  Lees meer
 • Ruim aanbod aan behandelingen

  Lees meer

Welkom bij Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard

Het viersterren Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard is een wellnesshotel en ligt dichtbij de steden Maastricht en Sittard.

Het moderne wellnesscomplex beschikt over diverse sauna’s en baden. U kunt hier ook terecht voor heerlijke wellnessbehandelingen zoals massages, hamam en lichaamsbehandelingen.

Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard biedt tevens een restaurant, fietsverhuur en diverse vergaderruimtes.

Vanaf het hotel bent u binnen 20 minuten bij congrescentrum MECC Maastricht en het congrescentrum Fortunato Sittard brengt u al een bezoek na 10 minuten met de auto.

Bekijk de fotogalerij

Heerlijk ontspannen in onze Thermen

Relax in één van de sauna’s of laat uzelf verwennen tijdens diverse schoonheidsbehandelingen. Geniet van heerlijke massages, een Hamam behandeling en kom tot rust in de verschillende baden.

Hotelgasten ontvangen een aantrekkelijke korting op de toegang tot het Thermencomplex. De dagentree in onze Thermen is voor hotelgasten € 15,-. Het is toegestaan om uw eigen badjas, handdoek en slippers mee te nemen maar u kunt deze ook altijd aanschaffen bij onze receptie.

Bekijk hier onze wellness arrangementen

Geniet nu van de Klassieke Massage

Even alles vergeten en volledig tot rust komen met een heerlijke ontspanningsmassage. Deze massage kenmerkt zich door langzame, zachte strelingen en rekkingen met als doel een aangename ontspanning. Bij de masseurs van ons thermencomplex bent u zeker in goede handen als het gaat om een klassieke ontspanningsmassage.

Nu tijdelijk deze massage van 55 minuten voor maar € 59,-! 

65 minuten € 78,-
55 minuten € 67,- € 59,-
35 minuten € 46,-
25 minuten € 34,-

 Boek nu deze massage