Agenda

Chio Aachen 13 jul 2018 - 22 jul 2018

Chio Aachen

De beste paardensporters van de hele wereld komen jaarlijks aan de start in de Aachener Soers in de disciplines, springen, dressuur, mennen, eventing en voltigeren. Olympisch en wereldkampioenen benoemen de CHIO Aachen is 'het mooiste wat er is in de ruitersport' een evenement 'waar iedereen naar uit kijkt'.

Meer informatie
Avondrondleiding Fluweelengrot 14 jul 2018 - 27 okt 2018

Avondrondleiding Fluweelengrot

Laat je door de gids door één van de oudste ondergrondse gangenstelsels van Zuid-Limburg leiden. Verwonder je over de verhalen over de blokbrekers die eeuwenlang mergel wonnen om kastelen en kerken te bouwen. Bewonder de prachtige schilderingen en sculpturen in de grot. 

Meer informatie
Magic Fair 21 jul 2018 - 22 jul 2018

Magic Fair

Het event vindt niet op één maar op twee dagen plaats! Een festival vol kampementen van Ridders, Ambachten en Vikingen, maar dit jaar is er ook een heus steampunk kampement. Kom feesten, shoppen, flaneren in een wereld vol fantasie, waar niets onmogelijk lijkt!

Meer informatie
Grote Braderie Diepstraatfeesten 21 jul 2018 - 22 jul 2018

Grote Braderie Diepstraatfeesten

Deze sfeervolle braderie wordt gehouden in een prachtige monumentale straat op een steenworp afstand van België en vormt een jaarlijks festijn voor jong en ouder. Geniet van de prachtige entourage, de verscheidenheid aan producten, de vele en mooie terrassen en het prachtige uitzicht. 

Meer informatie
Roofvogelshows op de Kasteelruïne 22 jul 2018 - 26 aug 2018

Roofvogelshows op de Kasteelruïne

De roofvogel demonstratie op het Kasteel van Valkenburg worden door de Belgische valkenier Etienne verzorgd en zal de bezoekers enthousiast en humoristisch van informatie voorzien. Hij werkt met verschillende soorten valken, buizerd en een havik. Er zijn ook andere vogels aanwezig, waaronder een arend. De shows vinden om 13.00 uur en 16.00 uur plaats.

Meer informatie
Zomermarkt Walem 29 jul 2018

Zomermarkt Walem

Deze markt onderscheidt zich door de ligging van het marktparcours in het prachtige buitengebied van Schin op Geul. Naast een grote vrijmarkt wordt een aparte rommel/hobbymarkt ingericht waar naar hartenlust gesnuffeld kan worden. Er worden totaal ruim tweehonderd kramen geplaatst, waarvan circa vijftig rommel stands zijn.

Meer informatie
Damesdag 31 jul 2018

Damesdag

Geniet tijdens deze ladies only dag met uw vriendin, moeder of tante van een heerlijk dagje wellness! De Damesdag wordt iedere laatste dinsdag van de maand gehouden. 

De eerstvolgende dagen in 2018: 

Dinsdag 31 juli 2018 Dinsdag 23 oktober 2018
Dinsdag 28 augustus 2018 Dinsdag 20 november 2018
Dinsdag 25 september 2018  

 

Reserveer direct
Ironman Maastricht 3 aug 2018 - 5 aug 2018

Ironman Maastricht

Maastricht is voor het vierde jaar op rij gastheer van 's werelds grootste thriathlon/duursportevenement, IRONMAN. Het belooft een bijzondere evenement te worden waarbij een gigantisch uithoudingsvermogen een must is.

More information
RaboRonde Heerlen 3 aug 2018

RaboRonde Heerlen

Op vrijdag 3 augustus vindt voor de 29e keer de RaboRonde Heerlen plaats. Traditiegetrouw is de RaboRonde Heerlen een groot feest, een combinatie van topsport en amusement op de horecapleinen. Jaarlijks bezoeken meer dan 40.000 enthousiaste mensen dit wielerspektakel in hartje Heerlen.

Meer informatie
Oude Ambachten Einighausen 5 aug 2018

Oude Ambachten Einighausen

Op zondag 5 augustus vindt voor de 38e keer de Oude Ambachten in Einighausen plaats. Op deze eerste zondag van augustus kunnen bezoekers het boerenleven aanschouwen zoals zich dit meer dan 50 tot 100 jaar geleden in Einighausen afspeelde. Het wordt veelal gedemonstreerd door eigen inwoners, voor wie dat toen dagelijks werk was.

Meer informatie
Limburg Festival 12 aug 2018

Limburg Festival

Van 8 tot en met 12 augustus vindt alweer de 36e editie van het Limburg Festival plaats. Bezoekers worden verrast met diverse voorstellingen op vaak verborgen en altijd verrassende locaties. Een programma boordevol straattheater en theater op bijzondere locaties: in fabriekshallen, kerken en in de prachtige Midden-Limburgse natuur.

Meer informatie
Liberation Route Europe 22 aug 2018 - 22 aug 2018

Liberation Route Europe

Dankzij Liberation Route Europe kunt u de route die de geallieerden in de laatste fase van de Tweede Wereldoorlog aflegden nu zelf gaan ontdekken en beleven. De route richt zich op de bevrijding van het Europese vasteland van de nationaalsocialistische bezetter en met name op de langdurige gevolgen van de Tweede Wereldoorlog. Afhankelijk van jouw interesse stel je zelf een wandel-, fiets-, bus- of autoroute samen langs de luisterplekken van jouw keuze. 

Meer informatie
Preuvenemint Maastricht 23 aug 2018 - 26 aug 2018

Preuvenemint Maastricht

Van 23 t/m 26 augustus zindert de gastronomische hoofdstad Maastricht weer van genot, want dan wordt het Vrijthof omgebouwd tot het grootste open lucht restaurant van Nederland! Dit culinaire festijn is in ieder geval niet meer weg te denken op de gastronomische kalender van Nederland!

Meer informatie
   ForeverYoung Lifestyle Beurs 4 okt 2018 - 7 okt 2018

ForeverYoung Lifestyle Beurs

Met een uitgebreid scala van de nieuwste trends en producten is de ForeverYoung Lifestyle Beurs een inspiratie en informatiebron voor mode, wonen en interieur, tuin en terras, vakantie en vrije tijd en financiële producten en dienstverlening. De beurs krijgt een bijzonder karakter door deelname van organisaties en bedrijven voor zorg en welzijn en gezond leven en duurzaamheid. De beurs is een ideale mogelijkheid voor persoonlijk contact met exposant en product presentatie.

Meer informatie