Agenda

Kerstgrotten in Valkenburg 15 nov 2019 - 5 jan 2020

Kerstgrotten in Valkenburg

Ondergronds, in de Gemeentegrot en de Fluweelengrot, kun je de unieke kerstmarkt bezoeken. Of ontdek Mergelrijk, waar informatieve verhalen over mergel en grotten worden getoond in een intieme kerstsfeer met prachtige mergelbeelden, kunstwerken, films en interactieve tablets. In Winter Wonderland beleef je de Sprookjesachtige zandsculpturen in de Wilhelminagrot waar kunstenaars van over de hele wereld hun zandsculpturen hebben gebouwd. Boven de grond is een sprookjesachtige Christmas Parade van verlichte praalwagens en dansers in prachtige kostuums. 

Meer informatie
Damesdag 26 nov 2019

Damesdag

Geniet tijdens deze ladies only dag met uw vriendin, moeder of tante van een heerlijk dagje wellness! De Damesdag wordt iedere laatste dinsdag van de maand gehouden. 

De eerstvolgende dagen: 

  • Dinsdag 26 november 2019
Reserveer direct
Kerstmarkt Magisch Maastricht 29 nov 2019 - 31 dec 2019

Kerstmarkt Magisch Maastricht

Duizenden lichtjes in de bomen, kleurrijke guirlandes van straat tot straat, winters plezier op het plein en kerstklanken op elke hoek van de grootste kerstmarkt op het Vrijthof. Het Vrijthof van Maastricht met haar historisch decor en monumentaal karakter straalt als nooit tevoren. Magisch Maastricht op het Vrijthof is het meest authentieke, gezelligste en mooiste kerstevenement van Nederland en de Euregio.

Meer informatie
Opgietzaterdag 30 nov 2019

Opgietzaterdag

Op zaterdag 30 november kunt u genieten van extra opgietingen! 

 

Badkledingmagdag 10 dec 2019

Badkledingmagdag

Op deze dag kunt u in badkleding genieten van alle wellness faciliteiten die ons thermencomplex te bieden heeft! De Badkledingmagdag wordt iedere tweede dinsdag van de maand gehouden.

De eerstvolgende dagen:

  • Dinsdag 10 december 2019
Reserveer direct