Verras iemand met een leuk cadeau!

Een giftcard van Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard is leuk om te geven én te krijgen. Bent u op zoek naar leuk cadeau? Verras dan iemand met een Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard cadeaukaart! U kunt op de Giftcard een zelfgekozen bedrag laten zetten tussen de € 5,- en € 150,-. Het bedrag kunt u in één keer of meerdere keren besteden.

Cadeaukaart geven

Cadeaukaart geven

Voor het aanschaffen van een Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard Giftcard kunt u terecht bij onze receptie of bestel deze online. Wij sturen de giftcard graag digitaal naar uw e-mail adres toe. U ontvangt de gifcard na betaling tussen de 2-3 werkdagen. Giftcards zijn 1 jaar geldig na uitgifte.

Cadeauverpakking?

Wenst u liever een giftcard in een cadeauverpakking per de post? Geen probleem! Via de post zal het ongeveer 3-5 werkdagen duren, na ontvangst van de betaling. Houd u er rekening mee dat wij dan € 2,50 verzendkosten vragen?

Bestel hier uw giftcard

Cadeaukaart ontvangen?

Cadeaukaart ontvangen?

Heeft u een Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard Giftcard gekregen? Check dan uw saldo en de geldigheid hiervan via onze saldochecker. Bekijk uw saldo en geldigheid »

Wilt u uw giftcard verzilveren? Maak dan uw reservering voor uw wellness dagje en vergeet niet aan te geven dat u uw giftcard wilt gebruiken. Wij kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen! 

Reserveer direct uw wellness dagje

SWG cadeaukaart

SWG cadeaukaart

Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard is aangesloten bij de Select Wellness Group. Hierbij zijn maar liefst 25 wellnesslocaties in Nederland aangesloten, ieder met een eigen identiteit. Van landelijk, stedelijk of bosrijk, zoals in Born-Sittard. Bij ons kunt u ook een Select Wellness Group cadeaukaart aanschaffen die bij één van deze locaties te verzilveren is. Uiteraard bent u ook van harte welkom om deze cadeaukaart bij ons te komen verzilveren.

Meer informatie SWG Locaties Verzilver uw cadeaukaart