Culinair genieten

In de ruim opgezette en sfeervolle brasserie van Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard kunt u heerlijk genieten van uw ontbijt, lunch of diner. Hiernaast kunt u op een zonnige dag genieten op het terras met uitzicht op het Limbrichter Bos. In de brasserie kunt u à la carte dineren. De keuken is Frans georiënteerd waarbij veel gebruik wordt gemaakt van seizoensproducten.

Menukaart Barkaart Winterspecials 

Maak een reservering

Paasbrunch & Paasdiner

Paasbrunch & Paasdiner

Pasen | Zondag 1 april & maandag 2 april 2018

Vier de Paasdagen samen met uw familie en vrienden bij Amrâth Hotel & Thermen Born - Sittard! Geniet op 1e Paasdag van onze gezellige Paasbrunch. Om 12:30 uur verwelkomen wij u in ons restaurant, waar u tot 15:00 uur geniet van een uitgebreid assortiment aan broodjes, sappen en warme en koude gerechten. Op 1e en 2e Paasdag serveren wij ons speciale 4-gangendiner.

Paasbrunch € 34,50 per persoon | 4-gangen Paasdiner € 34,50 per persoon

Bekijk ons paasarrangement  Reserveer uw tafel

Winterspecials bij Amrâth Hôtels

Winterspecials bij Amrâth Hôtels

Zoals u van ons gewend bent staat er naast het reguliere menu ook een culinaire aanbieding op onze kaart.

Het winterseizoen is in volle gang! Kom daarom vanaf dinsdag 16 januari 2018 genieten van diverse winterspecialiteiten, zoals Oud Hollandse erwtensoep, gebakken kalfsoester van Mereierijsche Roem op een ‘klassiek’ Bonne Femme garnituur en een Tarte Tatin met witte chocolade ijs na.

Deze special loopt tot en met zondag 18 maart 2018.

Bekijk de flyer  Reserveer uw tafel

Restaurant

Restaurant

In de ruim opgezette en sfeervolle brasserie van Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard kunt u heerlijk genieten van uw ontbijt, lunch of diner. Ons restaurant beschikt over een terras met uitzicht op het Limbrichter Bos waar u op een zonnige dag kunt genieten.

In de brasserie kunt u à la carte dineren. De keuken is Frans georiënteerd waarbij veel gebruik wordt gemaakt van seizoensproducten.

Bekijk onze menukaart

Hotelbar

Hotelbar

In de gezellige hotelbar van Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard kunt u 's avonds heerlijk een borrel drinken. Samen met uw vriend, vriendin of familielid kunt u onder het genot van een internationaal drankje en borrelhapje de dag afsluiten.

De hotelbar is dagelijks geopend tot 23:00 uur. 

Bekijk hier de barkaart

Openingstijden

Openingstijden

De keuken van het wellness restaurant is dagelijks geopend van 12:00 uur tot 21:00 uur.
Na 21.00 uur kunt u nog tot 22:30 uur genieten van diverse snacks en desserts.