Culinair genieten

In de ruim opgezette en sfeervolle brasserie van Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard kunt u heerlijk genieten van uw ontbijt, lunch of diner. Hiernaast kunt u op een zonnige dag genieten op het terras met uitzicht op het Limbrichter Bos. In de brasserie kunt u à la carte dineren. De keuken is Frans georiënteerd waarbij veel gebruik wordt gemaakt van seizoensproducten.

Menukaart Barkaart Mosselweken

Maak een reservering

Restaurant

Restaurant

In de ruim opgezette en sfeervolle brasserie van Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard kunt u heerlijk genieten van uw ontbijt, lunch of diner. Ons restaurant beschikt over een terras met uitzicht op het Limbrichter Bos waar u op een zonnige dag kunt genieten.

In de brasserie kunt u à la carte dineren. De keuken is Frans georiënteerd waarbij veel gebruik wordt gemaakt van seizoensproducten.

Bekijk onze menukaart

Hotelbar

Hotelbar

In de gezellige hotelbar van Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard kunt u 's avonds heerlijk een borrel drinken. Samen met uw vriend, vriendin of familielid kunt u onder het genot van een internationaal drankje en borrelhapje de dag afsluiten.

De hotelbar is dagelijks geopend tot 23:00 uur. 

Bekijk hier de barkaart

Openingstijden Brasserie-Restaurant

Openingstijden Brasserie-Restaurant

Ontbijt
Het "Le Good Morning Amrâth" ontbijtbuffet wordt dagelijks voor u geserveerd. Op maandag t/m vrijdag van 07:00 uur tot 10:00 uur, zaterdag en zondag van 08:00 uur tot 11:00 uur.

Lunch
Door de ruime opzet van de brasserie en de goede bereikbaarheid van Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard is de brasserie zeer geschikt voor lunches en diners met grotere groepen. Voor meer informatie over de mogelijkheden van buffetten en menu's kunt u telefonisch contact opnemen met het hotel.

Diner
In de brasserie van Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard worden dagelijks van 12:00 uur tot 21:00 uur heerlijke gerechten geserveerd in een informele sfeer.

Mosselweken bij Amrâth Hôtels

Mosselweken bij Amrâth Hôtels

Zoals u van ons gewend bent staat er elke maand, naast het reguliere menu ook een culinaire aanbieding op onze kaart.

Het mosselseizoen is weer begonnen! Kom daarom onbeperkt genieten van verse Zeeuwse mosselen voor € 19,50 per persoon. De Zeeuwse mosselen zijn bereid op klassieke wijze en worden geserveerd met frites, salade en bijpassende sauzen.

Bekijk de flyer  Reserveer uw tafel