Culinair genieten

In de ruim opgezette en sfeervolle brasserie van Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard kunt u heerlijk genieten van uw ontbijt, lunch of diner. Hiernaast kunt u op een zonnige dag genieten op het terras met uitzicht op het Limbrichter Bos. In de brasserie kunt u à la carte dineren. De keuken is Frans georiënteerd waarbij veel gebruik wordt gemaakt van seizoensproducten.

Menukaart Barkaart Wildweken

Maak een reservering

Kerstdiner

Kerstdiner

Tijdens de feestdagen verwelkomen wij u graag voor een heerlijk Kerstdiner. Hierbij heeft u keuze uit een 3-, 4-, of 5-gangendiner.

Geniet bijvoorbeeld van een bonbon van gerookte zalm met dillecreme, duo van wildzwijnfilet en hertenbief met rode wijnsaus en een heerlijke rode vruchtenparfait met chocolademousse en warme rode vruchten. Aan uw feestelijk gedekte tafel vindt u het gehele menu waarvan u uw gewenste gangen kunt bestellen.

3-gangendiner | vanaf € 27,50
4-gangendiner | vanaf € 32,50
5-gangendiner | vanaf € 42,50

Reserveer uw tafel

Restaurant

Restaurant

Even behoefte aan een break van de diverse sauna's en ontspannende baden? Kom naar ons wellness restaurant! Hier kunt genieten van huisgemaakte soepen, rijkbelegde broodjes of frisse maaltijdsalades. In de lounge stoelen en banken kunt u heerlijk even bijkomen of uw wellnessdag goed afsluiten. 

Bekijk onze menukaart en culinaire actie

Hotelbar

Hotelbar

In de gezellige hotelbar van Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard kunt u 's avonds heerlijk een borrel drinken. Samen met uw vriend, vriendin of familielid kunt u onder het genot van een internationaal drankje en borrelhapje de dag afsluiten.

De hotelbar is dagelijks geopend tot 23:00 uur. 

Bekijk hier de barkaart

Openingstijden Brasserie-Restaurant

Openingstijden Brasserie-Restaurant

Ontbijt
Het "Le Good Morning Amrâth" ontbijtbuffet wordt dagelijks voor u geserveerd. Op maandag t/m vrijdag van 07:00 uur tot 10:00 uur, zaterdag en zondag van 08:00 uur tot 11:00 uur.

Lunch
Door de ruime opzet van de brasserie en de goede bereikbaarheid van Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard is de brasserie zeer geschikt voor lunches en diners met grotere groepen. Voor meer informatie over de mogelijkheden van buffetten en menu's kunt u telefonisch contact opnemen met het hotel.

Diner
In de brasserie van Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard worden dagelijks van 12:00 uur tot 21:00 uur heerlijke gerechten geserveerd in een informele sfeer.

Wildweken bij Amrâth Hôtels

Wildweken bij Amrâth Hôtels

Zoals u van ons gewend bent staat er elke maand, naast het reguliere menu ook een culinaire aanbieding op onze kaart.

Het wildseizoen is weer begonnen! Kom daarom vanaf maandag 16 oktober 2017 genieten van diverse wildspecialiteiten zoals ravioli van bospaddenstoelen en truffel, gebakken hertenbiefstuk en apfelstrudel met kaneelroomijs na.

Deze special loopt tot zaterdag 23 december 2017.

Bekijk de flyer Reserveer uw tafel