Diverse behandelingen

Van massages tot beauty, u kunt voor alle behandelingen bij Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard terecht. Laat u verwennen met een heerlijke klassieke massage of geniet van een lichaams- of gezichtsbehandeling. Of geef uw lichaam een echte vitamineboost met een bijzondere pakking of peeling. 

Massages

Massages

Verwen uzelf met één van de vele massages op de wellness afdeling van Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard. Gun uw lichaam en geest het moment van rust en ontspanning. Kies bijvoorbeeld voor de Cocktail Massage. Terwijl u wordt gemasseerd, droomt u weg naar de tropen. Een Klassieke Massage kenmerkt zich door langzame, zachte strelingen waardoor u heerlijk ontspant. Heeft u last van stress? Geniet dan van de Oosterse Hoofd-Nek-Schouder Massage. Die vastzittende spieren worden voor u helemaal losgemasseerd. Om het gevoel van spanning totaal te laten verdwijnen, kiest u de Aroma Massage

Reserveer direct uw massage

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Bij Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard hebben we naast diverse lichaamsbehandelingen ook bijzondere gezichtsbehandelingen. Beleef de verfrissing van uw huid en u voelt zich weer helemaal jong! Bij Illuminating Radiance Facial geniet u onder meer van een heerlijke reiniging, peeling, masker en drukpuntmassage. Gericht op de speciale behoefte van uw huid biedden wij daarnaast Eye Treatments en 4 anti aging behandelingen. Speciaal voor de specifieke huidbehoeften van de man zijn er de Express Anti Fatique Treatments. 

Reserveer direct uw gezichtbehandeling

Lichaamsbehandelingen

Lichaamsbehandelingen

In Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard kunt u genieten van bijzondere lichaamsbehandelingen. De kracht van de natuur geeft u uw natuurlijke schoonheid terug. Probeer bijvoorbeeld onze Indoceane behandeling, waarin je een reis naar verschillende landen ervaart. Geniet van de Polynesia behandeling met Westerse en Polynesische massagetechnieken of van een van de Marine Slimming Treatments.

Direct reserveren

Hamam

Hamam

Born meets Arabic! Naast de sauna's en baden kunt u in Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard de bijzondere Hamam rituelen ervaren. Dit eeuwenoude Oosterse ritueel wordt vandaag de dag steeds populairder. Kies voor de traditionele Padisha behandeling, boek de Hamam Kese of Zeepschuimmassage. Beleef de Oosterse rituelen in Zuid-Limburg! 

Bekijk hier de Hamam behandelingen

Manicure

Manicure

Geniet tijdens uw wellnessbezoek van een verzorgende manicure behandeling! Bij deze behandelingen maken wij gebruik van de OPI Infinite Shine Color en GelColor nagellakken. 

Lees meer en reserveer

Pedicure

Pedicure

Geniet tijdens uw wellnessbezoek van een verzorgende pedicure behandeling! Bij deze behandelingen maken wij gebruik van de OPI Infinite Shine Color en GelColor nagellakken. 

Lees meer en reserveer

Beautiful You

Beautiful You

Ervaar de pure schoonheid door één van onze heerlijke treatments te combineren met bijvoorbeeld het verven van uw wimpers. 

 

Direct reserveren

Niets mooiers dan witte tanden

Niets mooiers dan witte tanden

  • Verwijdert effectief hardnekkige tandverkleuringen
  • Wij maken gebruik van bleekgel zonder peroxide
  • Volledig goedgekeurd door de Europese Unie
  • Geen bijwerkingen, ook voor gevoelige tanden

Onze gel bevatten natriumfluoride. Dit versterkt het tandglazuur, waardoor vlekken geen kans krijgen.

  • Eerste behandeling: 60 minuten € 79,-
  • Vervolgbehandeling: 30 minuten € 49,-

Direct reserveren