Diverse behandelingen

Van massages tot beauty, u kunt voor alle behandelingen bij Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard terecht. Laat u verwennen met een heerlijke klassieke massage of geniet van een lichaams- of gezichtsbehandeling. Of geef uw lichaam een echte vitamineboost met een bijzondere pakking of peeling. 

Bekijk brochure

Boek een behandeling

Massages

Massages

Verwen uzelf met één van de vele massages op de wellness afdeling van Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard. Gun uw lichaam en geest het moment van rust en ontspanning. Kies bijvoorbeeld voor de Cocktail Massage waarbij er verschillende massagetechnieken aan bod komen. Een Klassieke Massage kenmerkt zich door langzame, zachte strelingen waardoor u heerlijk ontspant. Heeft u last van stress? Geniet dan van de Oosterse Hoofd-Nek-Schouder Massage. Die vastzittende spieren worden voor u helemaal los gemasseerd. Om het gevoel van spanning totaal te laten verdwijnen, kiest u voor de Aroma Massage

Meer informatie

Facial Treatments

Facial Treatments

Iedere huid is anders en heeft ook een andere aanpak nodig. Onze facials zijn gespecificeerd op verschillende huidtypes. Aan de hand van de behandeling en de hoogwaardige Thalgo producten brengen wij uw huid weer in balans.

Meer informatie

Body Treatments

Body Treatments

In Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard kunt u genieten van bijzondere Body Treatments. De kracht van de natuur geeft u uw natuurlijke schoonheid terug. Probeer bijvoorbeeld onze Indoceane behandeling, waarin je een reis door verschillende landen ervaart. Geniet van de Polynesia behandeling met Westerse en Polynesische massagetechnieken of van de Prodige Face & Body Ritual met Japanse facelifttechnieken.

Meer informatie

Hamam behandelingen

Hamam behandelingen

Born meets Arabic! Naast de sauna's en baden kunt u in Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard de bijzondere Hamam rituelen ervaren. Dit eeuwenoude Oosterse ritueel wordt vandaag de dag steeds populairder. Kies voor de traditionele behandeling, boek de Hamam Kese of Zeepschuimmassage. Beleef de Oosterse rituelen in Zuid-Limburg! 

Meer informatie

Manicure

Manicure

Geniet tijdens uw wellnessbezoek van een verzorgende manicure behandeling! Bij deze behandelingen maken wij gebruik van de OPI Infinite Shine Color en GelColor nagellakken. 

Meer informatie

Pedicure

Pedicure

Geniet tijdens uw wellnessbezoek van een verzorgende pedicure behandeling! Bij deze behandelingen maken wij gebruik van de OPI Infinite Shine Color en GelColor nagellakken. 

Meer informatie

Tanden bleken

Tanden bleken

Een mooie lach met witte tanden dat wil iedereen! Bij Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard kunt u met slechts twee behandelingen de kleur van uw tanden op te lichten.

Meer informatie

Beautiful You

Beautiful You

Ervaar de pure schoonheid door één van onze heerlijke treatments te combineren met bijvoorbeeld het verven van uw wimpers. 

Meer informatie